Palletizer voor uw bedrijf

Ontdek de spider robot

Automatisch palletiseren van de meest diverse producten

De Spider palletizer robot stapelt alle producten als dozen, trays, kratten, emmers, zakken, jerrycans, bobijnen tot zelfs volledige lagen. Nieuwe stapelpatronen kunnen bovendien zelf aangemaakt worden.

Door het uniek snelwisselsysteem voor grijpers kan in een mum van tijd overgeschakeld worden naar een ander type product.

Robuust, compact en eenvoudige centrale bediening

Doordat alle bewegende delen zich boven het werkoppervlak bevinden, is de Spider palletizer robot een heel compacte stapelaar.

Hij is daarenboven heel robuust gebouwd. Via het grote display wordt zowel de Spider als alle periferie centraal bediend en kunnen de diverse stapelpatronen opgeroepen worden.

Belgisch product

De Spider palletizer wordt in België geproduceerd wat een snelle en budgetvriendelijke service na verkoop garandeert. De totaalinstallatie wordt vooraf opgebouwd en getest met de producten van de klant. De service gebeurt met eigen Belgische techniekers.

Palletiseren per lijn of meerdere lijnen

De Spider palletizer robot wordt ingezet per lijn of de robot palletiseert de producten van meerdere lijnen simultaan op individuele pallets. Hierbij liggen de pallets op één lijn naast elkaar, ideaal voor de automatisch aan- en afvoer van volle en lege pallets.

Onderdeel van een totaalproject

Wij bouwen totaalprojecten, rekening houdend met de beschikbare ruimte, de positie van de uitgangen van de productielijnen en de nodige doorgangen. Aan- en afvoerbanen voor producten en pallets, weegeenheden, lege pallet ontstapelaars en palletwikkelaars worden samen met de palletizer mee geïntegreerd en centraal aangestuurd. Tussenvellen van karton, papier of folie, worden waar nodig automatisch tussen de lagen gelegd.

Budgetvriendelijk

Door standaardisatie en een doorgedreven efficiëntie in de constructie is de Spider palletizer budgetvriendelijk en wordt de terugverdientijd heel kort. De installatie van de palletizer gebeurt bovendien in een minimum van tijd, wat de productie stilstand tot een minimum herleid. Dankzij de Belgische service na verkoop is de kost van interventies gering en zijn de responstijden kort.

Hebt u vragen over hoe u met de Spider palletiser robot het palletiseren in uw bedrijf kan optimaliseren?

wolf
janssen
trefin
douwe-egberts
milcobel
avery
maitre-andre
corelio
recor

Diverse toepassingen

De Spider palletiser voorziet een oplossing voor iedere uitdaging op het vlak van automatisch palletiseren.

 

Wie zijn we?

Lees Meer

Als Belgisch familiebedrijf bouwen wij met een ploeg enthousiaste medewerkers al meer dan 20 jaar automatische palletizer installaties met de Spider portaalrobot als centraal onderdeel. Bij de start van een project worden alle details zoals de te palletiseren producten, snelheden, layout, doorgangen en aansturing vertaald naar de voor de klant meest geschikte oplossing.

Nieuws