Automatisch vullen en stapelen van dozen

Dozen en trays

Wanneer één kop koffie niet genoeg is

Een heel gekende koffieproducent heeft opnieuw gekozen om onze Pecker Pick & Place en Spider portaalrobot in te zetten voor het automatisch vullen en stapelen van hun dozen met koffie producten.

Uitbreiden

Voor deze klant was de keuze een vanzelfsprekendheid. Na eerdere succesvolle installaties was de beslissing om wederom een Pecker inpakker en Spider palletiser in te zetten snel gemaakt. Er moest niet alleen een nieuwe installatie gebouwd worden, deze  nieuwe lijn moest ook in synergie kunnen werken met de reeds vorige geautomatiseerde lijnen.

Van pakje tot pallet

De uiteindelijke oplossing mag dan ook gezien worden. Een volledig geautomatiseerde inpaklijn die begint met het vullen van dozen. Er worden niet opengevouwen plano’s ingevoerd om gevuld te worden met pakjes koffie om dan slechts enkele meters verder als gesloten dozen simultaan gestapeld en ingewikkeld te worden. De uitvoer van de gestapelde pallets sluit hier dan aan met de al bestaande lijnen om zo flink wat ruimte te besparen.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat over het inpakken of stapelen van koffie, buizen, jerrycans, emmers, kratten, trays of gewoon dozen, we zorgen er altijd voor dat het eindresultaat een perfecte verpakking en stapeling is tegen de gevraagde snelheid met als resultaat een tevreden klant.