Palletiseren wordt kinderspel

Compact en efficiënt palletiseren? De Spider robot zorgt ervoor!

De Spider portaalrobot is een compacte, robuuste en gebruiksvriendelijke palletiser. Hij wordt ingezet voor het automatisch palletiseren van alle mogelijke stapelbare goederen zoals dozen, kratten, emmers, zakken of jerrycans. Productwissels gebeuren in een mum van tijd en nieuwe stapelpatronen kunnen zelf aangemaakt worden. De Spider neemt weinig plaats in beslag waardoor men compact kan palletiseren.

Het ontwerp van het geheel gebeurt in functie van de beschikbare ruimte. Aan- en afvoerbanen voor producten en pallets worden geïntegreerd en de bediening van het geheel gebeurt centraal op een overzichtelijk groot kleurendisplay. Het palletiseren gebeurt per lijn of meerdere lijnen worden simultaan op individuele pallets gepalletiseerd. Indien nodig worden hierbij automatisch vellen karton, papier of folie tussen de lagen gelegd.

Belgisch product

De Spider palletiser wordt in België gebouwd. De volledige installatie wordt vooraf opgesteld en getest met uw producten. De installatie nadien gebeurt in een mum van tijd zodat productie stilstanden tot een minimum herleid worden. De Spider robot bestaat uit standaard componenten. Wisselstukken liggen permanent op voorraad waardoor korte levertijden gegarandeerd worden. De service na verkoop is snel en accuraat en gebeurt door eigen Belgische techniekers. Door de robuuste bouw van de Spider en randapparatuur zijn de kosten voor onderhoud bovendien verwaarloosbaar. Dankzij de geringe investeringskost is de terugverdientijd van een automatiseringsproject met een Spider heel kort.

Belangrijke
eigenschappen

  • Compacte palletiser
  • Gebruiksvriendelijke palletiser
  • Robuuste uitvoering
  • Totaaloplossing
Ontdek meer

Wij bouwen totale palletizing installaties vanaf het punt waar uw product van de productielijn komt tot in het magazijn met pallets afgewerkte goederen. Diverse product toevoerbanen, liften, pallet aan- en afvoersystemen en andere randapparatuur worden mee geïntegreerd.

Ontdek meer

Hebt u vragen over hoe u met de Spider palletiser robot het palletiseren in uw bedrijf kan optimaliseren?

douwe-egberts
wolf
avery
corelio
trefin
recor
maitre-andre
milcobel
janssen

Diverse toepassingen

De Spider palletiser voorziet een oplossing voor iedere uitdaging op het vlak van automatisch palletiseren.

 

Wie zijn we?

Lees Meer

Als Belgisch familiebedrijf bouwen wij met een ploeg enthousiaste medewerkers al meer dan 20 jaar automatische palletizer installaties met de Spider portaalrobot als centraal onderdeel. Bij de start van een project worden alle details zoals de te palletiseren producten, snelheden, layout, doorgangen en aansturing vertaald naar de voor de klant meest geschikte oplossing.

Nieuws